About the author

6 Comments

 1. 1

  ThySoul

  Ez az első előszezon amit követek, de eddig is enynire nagy hiszti ment a játékosoknál a szerződésük miatt? Értem amúgy, hogy ebből élnek meg, de multkor is volt hír olyanról, aki kijelentette hogy inkább a játékával szerezne több zsetont mint a hisztivel meg edzőtáborból való kimaradásokról ésatöbbi

 2. 2

  renningan

  Elég sokan szoktak panaszkodni, ez a sport velejárója, szerintem az idei év sem kirívóbb, mint a többi.

 3. 3

  Krisztian Fekete

  És simán benne van az a lehetőség is, hogy az újoncszerződése utolsó + évében megsérül, és akkor egyáltalán nem fogja már a nagy pénzt megkeresni – sehol.

 4. 4

  Sestertius

  pont egy futónál nagyon fontos a nagy szerződés magas garival amilyen gyorsan csak lehet..
  ahhoz képes amit lerakott az asztalra baromi keveset keresett.. bármikor megsérülhet
  Ezért is kicseszés az 5. éves opció…

 5. 5

  bjeela

  Egy futó átlag élettartama az NFL-ben 8-10 év. Ritkák és kivételesek a 30 év feletti futók. A csúcs időszakuk zömmel az újonc időszakuk második évére tehető és tart cirka 3-4 évet, azaz 22-24 éves koruktól 26-27-28 éves korukig. Ezalatt a hat év alatt rommá verik őket, a temérdek ütközés miatt kissé ütődöttek lesznek, mint egy rekeszben rázogatott őszibarack. Innen már kiszámolhatod, menyit fognak keresni: jobbára az újonc szerződésük utáni első szerződésükben kialkudott bérük lesz átlagban az, amit megcsíphetnek, néhány kivételes szerencsével megáldott alaknak összejön néhány további szerződés is, de ez a ritkább. Teljesen érthető, hogy a csapatvezetők ragaszkodnak az újoncszerződés kifutásáig, hiszen utána nagy eséllyel már csak 2-3 éves kontraktust kell megkötni, mivel utána szart sem ér a ficere, a játékosok meg mihamarabb szeretnének valami pénzt is látni a kivételes teljesítményükért, ami felettébb mulandó. Örök és kibékíthetetlen ellentét feszül közöttük, holott az egészet az NFL, azaz a csapat tulajdonosok akarták így. A játékos szakszervezet kapar, mint malac a jégen, de eddig túl sokat nem tudott ez ügyben elérni.

 6. Pingback: Melvin Gordon lehet az új Le’Veon Bell | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team