Connect with us

Hír

Dwayne világa

Kevés jobb dolog van, mint az NFL-ben hétről hétre pályára lépni. Ez az, amiért rengeteg gyerek kezd el amerikai focizni már egészen kis korában. Mindenki szeretne sztár lenni Amerika legnépszerűbb major bajnokságában. Arról nem beszélve, hogy elég tisztességes megélhetést biztosít és ha az ember okosan gazdálkodik a hirtelen jött nagy pénzzel, minden esélye adott ahhoz, hogy pályafutása után se kelljen a híd alatt egy kartondobozban nyugovóra hajtania a fejét a szürke hétköznapokban.

 

Ezt azonban lehet fokozni, az alábbi példa szerint. Ebben az esetben nem is kell játszanod a nagy pénzért, elég ha a múltban volt pár jó szezonod. Majd miután korábbi csapatod lapátra tett, az új állomáshelyed eléd rak egy nagy szerződést, majd kijelentik, hogy igazából nem is kellesz a csapatba.

 

Az öreg Dwayne-nel ez esett meg. Nyolc esztendő után a Kansas City Chiefs nem számított az elkapó további szolgálatára, akire le is csapott a Cleveland Browns. Ráadásul nem is akármilyen tervekkel, ugyanis Bowe lett volna a Manziel által irányított offense egyik kulcsfigurája (Igen, tudom, hogy a gondolatmenet deffektes egy kicsit. Ahogy az egész sztori az.). A 31 éves elkapó orra alá egy 2 évre szóló 12,5 millió dolláros szerződést dugtak, amiből 9 milliót garantáltan megkap.

DwayneBowe

A Browns hat mérkőzésen van túl. Bowe ezek közül kettőn volt pályán. E két alkalom alatt 12 snapet töltött a pályán, kétszer ment felé labda, amiből egyszer sem történt elkapás.

 

A minap pedig Mike Pettine, a Browns vezetőedzője nyilatkozta le, hogy Bowe legjobb esetben is csak ötödik számú opció az elkapó posztra. Név szerint a következő játékosok jobbak nála: Travis Benjamin, Andrew Hawkins, Brian Hartline és Taylor Gabriel.

 

Az biztos, hogy Clevelandben van pénz a sapka alatt, más racionális indokot nehéz találni, hogy azt az elkapót, akinek 9 milliót biztosan ki kell csengetni, egyszerűen nem használják, pedig egészséges.

 

Eközben Dwayne Bowe röhög a markában.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!