Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch #11

fantasystock

 

A waiver termés egyre inkább szűkülni látszik, de a 11. hétre talán még akad egy-két olyan játékos, aki valós hatással lehet az idényre. Az egyes számú target szerintem ebben a fordulóban Amendola, az összes többi picket pedig inkább csak abban az esetben tudnám ajánlani, ha az adott pozícióban erőteljes need számodra.

 

WEEKLY WAIVER

 

QB

 

Tony Romo (Cowboys)

 

 

Back to business! A Giants vereségével igazából csak 3,5 meccs hátrányt kell ledolgoznia a Cowboysnak, ami igazából még nem lehetetlen feladat, így Romo visszatérését nem húzzák tovább, a Dolphins ellen pályára lép. Ha esetleg a ligádban a waiveren lenne a Dallas QB-ja, akkor vétek lenne nem felkapni, hiszen ez a Dallas offense nagy dolgokra lehet képes Cassell és Weeden nélkül.

 

Mark Sanchez (Eagles)

 

A Sanchize visszatért, és ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta: teljesen stabil QB-opcióként teljesen közepes teljesítményt fog nyújtani, ami viszont lehet, hogy elég lesz ahhoz, hogy a jó matchupjain a csapatunkba állítsuk. Tavaly 8 mérkőzésen 18,6 fantasy pontot átlagolt, ami bizony egy olyan teljesítmény, amiért sokan összetennénk a kezünket, így a következő két meccsre valós opció lehet az Eagles irányítója.

 

RB

 

Jay Ajayi (Dolphins)

 

 

Ha van egy üres helyed a padodon, akkor Ajayi lehet az a játékos, akivel érdemes lehet kockáztatni. Az újonc futó az utóbbi két meccsen a rendkívül szerény lehetőségeihez képest impresszív játékot tudott bemutatni, jelezni, hogy nagyobb feladatokra is készen áll, de amíg Miller játékát nem fenyegeti sérülés, addig igazi fantasy értéket nem képvisel. Távol álljon tőlünk, hogy sérülésért szurkoljunk, de ha mégis, akkor Ayaji az emberünk.

 

WR

 

Danny Amendola (Patriots)

 

 

Az eheti sérüléslottó győztese a Pats elkapója, aki várhatóan Edelmann kiesésének legnagyobb haszonélvezője lesz. A veterán elkapó a szezon eddigi meccsei során is bizonyította, hogy élvezi bizalmát, a megnövekedett targetszám pedig teljesen egyértelmű kezdő elkapóvá fogja tenni a fantasy csapatokban.

 

Wes Welker (Rams)

 

Múlt héten még nem mertem beírni a Rams frissen igazolt veteran elkapóját, de az első mérkőzése tapasztalatait elnézve még az sem lehetetlen, hogy Welker fantasy szempontból is releváns lesz a szezon végére. WW viszonylag kevés időt töltött egyelőre a pályán, de így is jutott neki 3 elkapás (és 6 target), arövid passzokban annyira nem jeleskedő Foles lecserélése pedig tovább javíthatja az elkapó értékét.

 

Dorial Green-Beckham (Titans)

 

Nem könnyű egy olyan elkapót ajánlani, aki annak ellenére, hogy a pályán volt, nem szerzett pontot, de ezt most Josh Normanra fogom, és továbblakom. A Titans két legerősebb elkapójának (Wright és Hunter) kiesésével valakinek csak kell majd elkapnia, és mivel Douglas inkább slotban jeleskedik, így jó eséllyel DGB volumenje fog növekedni: az újonc játékos számára itt a lehetőség, hogy bizonyítjon.

 

TE

 

Zach Miller (Bears)

 

 

Nem, ez nem az a Zach Miller, akit kirakott a Seahawks, még ha az nfl.com jelenleg hibásan ezt állítja. Nem könnyű megbízni egy olyan játékosban, akinek a létezéséről sem tudtunk a 9. hét előtt, de Gary Barnidge példája ott lebeghet a szemünk előtt: miért ne próbálná a Bears a lehető legtöbbet kihozni a nagy formában lévő tight endből? Mivel Jefferyn kívül túl sok minőségi célpont nincs az elkapók között, így Bennett miatt sem kell nagyon aggódnunk, elférnek ők így hárman is a pályán.

 

STOCK UP

 

Matt Jones (RB, Redskins)

 

 

131 yard és 1 TD olyan teljesítmény, amit a legtöbb elkapó is megirigyelne, hát még ha ezt a statot egy futó produkálja. Nagyon sokat kellett várnunk arra hogy a 2. héten az új messiásnak elkönyvelt RB érdemi teljesítményt rakjon le az asztalra, és nem is hiszem, hogy sokan kezdették a 24,7 pontot elérő játékost, de a feltámadófélben lévő Redskins offense-ben egyre inkább ott lehet a potenciál. SELL HIGH?

 

Jordan Matthews (WR, Eagles)

 

Bár Matthews játékáról idén a Cowboys elleni hosszabításban szerzett TD-n kívül annyira sok szépet és jót nem tudunk elmondani, Bradford sérülésével várhatóan nőni fog a játékos értéke. Tavaly ugyanis Matthews szezonja igazából Sanchez pályára kerülésével lőtt ki, így nem lehetetlen azt remélnünk, hogy a két játékos kapcsolata erre az évre is áthúzódik. START? 

 

STOCK UP AND DOWN

 

Michael Floyd (WR, Cardinals) és Allen Hurns (WR, Jaguars)

 

 

Eheti őrült rovatunkban arról a két elkapóról emlékezünk meg, akikben nem csak annyi a közös, hogy mindkettejük keresztnevében van “a” és “e” betű, de arról is, hogy mindketten őrült formában vannak, Floyd az utóbbi 4 meccsén 5 TD-t, Hurns pedig 7 meccsen 7 TD-t szedtek össze, és igazából semmi sem mutat arra, hogy a srácok meg akarnának állni. Kivéve azt, hogy mindkét elkapó olyan sérülést szedett össze, ami kérdésessé teszi szereplésüket a 11. fordulóban – különösen nagy a kockázat Hurnsnél, aki az év TNF-jén lép pályára. MONITOR

 

STOCK DOWN

 

A Broncos

 

 

A kezdők:

Peyton Manning: – 6,6 pont

CJ Anderson: 0,9 pont

Demaryius Thomas: 7,1 pont

Emmanuel Sanders: 0 pont

Owen Daniels: 1,4 pont

Brandon McManus: 1 pont

Broncos D/ST: 1 pont

 

A cserék:

Brock Osweiler: 9,64 pont

Ronnie Hillman: 11,1 pont

 

Köszönöm, nincs több kérdésem.

 

Isaiah Crowell / Duke Johnson (RB, Browns)

 

A Browns dinamikus futóduója a Steelers egyébként kiváló futás elleni védekezése elért beégéssel (ketten együtt 5 yard) csodálatos mérföldkőhöz érkezett: jelenleg a Browns több büntetés yarddal rendelkezik, mint futottal. Manziel kezdővé avanzsálása aztán lehet revitalizálja a futójátékot, de ha tippelnem kellene, akkor inkább a nemet választanám, mint az igent.  SIT / DROP

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!