Connect with us

Hír

“Fletcher Cox megette az ebédemet”

A Buffalo Bills kikapott a Philadelphia Eaglestől vasárnap, és ezzel jó eséllyel elúsztak a playoff remények. A Sasok a védelmüknek és elsősorban Fletcher Coxnak köszönhették a győzelmüket, aki a Patriots elleni mérkőzés után ismét elképesztően jól játszott és gyakorlatilag köpni-nyelni nem tudtak mellette a Bills falemberei.

cox

 

“Fletcher Cox ma megette az ebédemet (pénzért leszopatott – a szerk.)” – nyilatkozta Richie Incognito a Buffalo Newsnak. “Látni a filmeket, rengeteg játékot csinál. Most első kézből tapasztalhattam ezt meg. Nem játszottam elég jól és ez elég volt ahhoz, hogy ne nyerjen a csapat. Büntetések, sack – nem a siker receptje”.

 

Incognitóra egyébként nem lehetett ezidáig panasz, a Pro Football Focus elemzése alapján a ravenses Marshall Yanda mellett ő volt a forduló előtt az egyetlen, aki elit teljesítményre volt képes a guardok között. Most azonban engedett egy sacket Coxnak sőt, egy holding büntetést is összehozott (ami Cox második sackje lett volna). Az Eagles védőjének egyébként volt egy 10 yardos negatív szerelése is LeSean McCoyon, a nagy játékok pont akkor érkeztek, amikor a legjobban kellettek – a harmadik és negyedik negyedben. McCoy egyébként így reagált a mérkőzés után:

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!