Connect with us

Hír

Chuck Pagano és Ryan Grigson is marad

A várakozásokkal ellentétben sem Chuck Pagano, sem pedig Ryan Grigson nem megy sehová. Mindketten szerződést hosszabbítottak és 2019-ig maradnak az Indianapolis Coltsnál!

Indianapolis Colts Rookie Minicamp

 

Pagano 41-23-as mérleget hozott össze négy év alatt, ami kiváló, valamint az idei évet leszámítva háromszor is a rájátszásba vezette a Csikókat. Remekül használta ki az Andrew Luckban lévő potenciált és úgy tűnt, hogy akár már idén is Super Bowlig menetelhetnek. Ez utóbbiból végül nem lett semmi, Luck hol rosszul, hol sérülten játszott, mindössze 7 mérkőzésen tudott kezdeni (2 győzelem, 5 vereség). Rajta kívül idén még négy irányító lépett pályára Matt Hasselbeck, Charlie Whitehurst, Josh Freeman és Ryan Lindley személyében, ennek tükrében pedig a 8-8-as mérleg abszolút vállalható. Az, hogy Pagano marad, jó döntés Jim Irsay részéről, ugyanakkor Ryan Grigson maradása érthetetlen.

 

Grigson 2012-ben lett kinevezve, tehát az ő nevéhez kötődik Andrew Luck, bár ehhez nem kellett különösebb szakértelem. A 2012-es draftja jó volt, TE-Coby Fleener, TE-Dwayne Allen és WR-T.Y. Hilton is jó húzásnak számít, valamint a corner Vontae Davis második körös cetliért való cseréje vagy a CFL-ből felhozott Jerrell Freeman is bevált. Ugyanakkor a következő évi draftjai borzalmasak lettek, egyedül Donte Moncrief (WR) és az idén draftolt Henry Anderson (DT) tűnik ígéretesnek. Ráadásul képes volt egy első körös picket adni Trent Richardsonért, valamint a 2015-ös igazolásainak többsége sem jött be. A 33 éves guard, Todd Herremans 8 meccsen lépett pályára, kettőn kezdőként, a 33 éves Trent Cole (OLB) öt meccsen kezdett és 3 sacket ért el, Nate Irving 8 meccsen játszott, kettőn kezdőként, a 34 éves Andre Johnsontól 500 yardra és 4 TD-re futotta, a 32 éves Frank Gore egyszer sem lépte át a 100 yardot. A rengeteg nagy nevű veterán nem hozta meg az áttörést, a 2012-es classt leszámítva a draftok sem jók, meglepő, hogy maradt.

 

Érdekesség, hogy kifejezetten rossz volt a viszony Pagano és Grigson között, ezért is volt terítéken, hogy valamelyikük távozik. Ugyanakkor állítólag megbeszélték a dolgaikat felnőtt módon és Pagano külön kérte, hogy Grigson maradjon addig, amíg ő.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!