Connect with us

Hír

Manning és a milliók

Peyton Manning idei szezonjával kapcsolatban talán több téma és találgatás merült fel, mint egész pályafutása során összesen. A szezon közben kiderült sérülés, a partvonalon kívülre kerülés, majd az utolsó alapszakasz meccsen csereként beállva megmenteni az első kiemelést, mind olyan sztori, amiről napokig lehetne beszélni.

 

Jacksonville Jaguars v Denver Broncos

 

Azt, hogy ki lesz a kezdő QB a playoffban még szerintem maga Kubiak se tudja (nyilatkozatának megfelelően). Nem egyszerű kérdés. Ha Manning kezd és nem jön be, akkor egyből jönnek a hangok, hogy a megbízhatóan teljesítő Osweilert miért kellett lecserélni. Ha Osweiler kezd és nem jön be, akkor pedig egyből jönnek azok, akik megmondták, hogy egy ilyen tapasztalt irányítót nem lehet a padon hagyni. Több morális és sikerességi kérdést is felvet, de ennél is bonyolultabb a jövőre nézve a dolog. Jelenlegi állapotok szerint ugyanis Manning 21.5 millió dollárt kap, ha jövő évben végig a Denver Broncos játékosa lesz. Az szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy ez nem fog bekövetkezni. Brock Osweiler beállt és bebizonyította, hogy vannak rosszabb kezdő irányítók jelenleg az NFL rostereken, márpedig így egyáltalán nem lesz ínyére (és valószínűleg az ügynöke is azt fogja javasolni, hogy álljon tovább jó pénzért), hogy padozzon.

 

Nagy valószínűséggel tehát Manning távozik a Broncos keretéből jövőre, de vajon az NFL-ből is? És ha nem, akkor Osweiler hajlandó padozni még egy évet (FA lesz)? És ha igen, akkor hajlandó belemenni csere QB-kat illető fizetésbe (többre aligha lesz pénz)?

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!