About the author

8 Comments

 1. 1

  Chester

  Fasza az uj nev! :D hc jeloltek kozul en egy nevet hianyoltam, megpedig Marronet. Az all pro csapatba se nagyon tudok belekotni, a po-ra meg ott van a kep a joslos posztban. :)

 2. 2

  katonadani

  Örülünk h tetszik :)
  ja Marrone interjúzik de én a Billses húzása után nem tudnám elég komolyan venni tulajként, vagy legalábbis biztos opcióként.
  a PO-ra meg kicsit mélírehatóbb elemzést csináltunk mint hogy ki nyer :D

 3. 3

  Jarred

  Az elején feltett kérdésetekre válaszolva:
  Coughlin nagy valószínűséggel az offense-hez ért jobban. Az egyetemen offense coordinator volt még a 70-es években majd az NFL-ben wide reciever coach lett az Eaglesnél, Packersnél és Giantsnél a 80-as években. Csak ezek után lett HC a Jaguarsnél.
  Nincs kétségem afelől, hogy a védelmet is ismeri ,(ennyi idő alatt biztosan tanult eleget róluk) de szerintem ő elsősorban az offense-hez érthet jobban.

  Wild Card meccsekre:

  A Chiefs jelenleg sok szempontból jobb a Texansnál, szóval ott nálam egyértelműen KC.
  A Bengals nagy kérdés. Megvan a lehetőségük legyőzni a Steelerst, de ehhez az kell, hogy McCarron vigyázzon a labdára, ugyanis a legutóbbi meccsükön is az INT-k döntöttek.Szerintem ez meg fog valósulni, ezért nálam a Bengals a nyerő. Ráadásul ők egy kicsivel jobb formában is vannak.
  A Vikingsnak gyakorlatilag nem sok esélye van. Mindenben jobbnak tűnik a Seahawks, ezért én őket is tettem meg a playoff picture-ön, de valamiért van egy olyan érzésem, hogy a Vikings képes lehet meglepni a Seahawks-t. Ha a Rams le tudta őket győzni Seattleben, akkor a Vikings is képes lehet rá, szóval nálam már Vikings.
  A Redskinsben én látok annyi tüzet, és kitartást, hogy megverjék a Packerst. Nagyon jó formában várják ezt a meccset, a Packers pedig nagyon rosszban. És ugyan igaz, hogy a Redskins nem vert meg senkit, aki pozitív mérleggel állna, de az ellenfeleik közül csak 3 fejezte be pozitív mérleggel a szezont. (NE, CAR, NYJ) Előbbi kettőtől ki lehet kapni, a Jetsel pedig még a “You Like That” előtt találkoztak, így szerintem ez az érv nem teljesen mérvadó. Nem tudjuk, hogy pontosan mire lennének képesek, egy nem elit, de egy közepesnél jobb csapat ellen, de szerintem az a forma, amit a közepes csapatok ellen mutatnak az elég lehet egy rossz lendületben lévő Packers ellen.

 4. 4

  vendeg

  0:49:10 …

 5. 5

  vendeg

  Végre valaki aki elismeri az idei Shermant. like!
  Az a baj, h ha Sherman enged egy elkapást akkor már azt kiemelik, sőt lehurrogják. Engedett idén talán 2 TDt, meccsenként meg kb 20-30 yardot. ez azért elég elit teljesítmény. Ráadásul futás ellen is jó továbbra is.
  Idén is jó volt Sherman, bár nálam talán csak 2. csapatos all-pro :)

 6. Pingback: Mack két poszton is All Pro | Fűzővel kifelé!

 7. 6

  petipajti

  következő podcast-ben szeretném kérni minden résztvevőtől az alapszakasz 5 legjobb meccsét szerinte. csak hogy tavasszal is tudjam majd, miket kell letölteni :)

 8. 7

  katonadani

  ki emlékszik már az alapszakaszra? :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team