Connect with us

Hír

Foster Miamiba látogat, a Packers nem áll le

Adam Schefter szerint Arian Foster Miamiba látogat, de feltehetőleg addig nem ír alá szerződést, amíg nem lesz teljesen egészséges és meg tudja mutatni a csapatoknak, milyen állapotban van, szóval megállapodást ne várjunk különösebben nyárig vele kapcsolatban. A Texans korábbi kiválósága ACL szakadás miatt csak limitáltan játszott tavaly, de egészségesen a liga legjobbjai között van. Szintén a Dolphinshoz kapcsolódó hír, hogy a korábbi ideiglenes főedző, Dan Campbell azért nem játszatta Lamar Millert, mert szerinte az újonc Jay Ajayi jobb volt.

 

foster

 

A San Francisco 49ers nem fogja kivágni Colin Kaepernicket. Csak abban az esetben válnának meg az irányítótól, ha egy jó csere ajánlat érkezik érte. Április elsején Kaep 2016-os fizetése (15 millió) teljesen garantálttá válik.

 

Ahogy várni lehetett, a New Orleans Saints egy évre leigazolta Nick Fairley-t.

 

A Green Bay Packers a Broncos volt futója, Ronnie Hillman körül puhatolózik. A csapat idén már újraigazolta James Starksot, Eddie Lacy pedig fogyott kicsit.

 

A Titans GM Jon Robinson szeretné elcserélni az 1/1-es picket, de nem lesz olcsó mulatság senkinek feltrade-elni.

 

A Carolina Panthers legiazolt a CB Brandon Boykint. A slot corner az Eaglesben és a Steelersben is jól játszott, már csak az a kérdés, hogy ő vagy Bene Benwikere megy ki a szélre.

 

A Chiefs safety, Husain Abdullah visszavonul. Ennek elsősorban egészségügyi okai vannak, tavaly elszenvedte karrierje ötödik agyrázkódását.

 

Josh Norman, a Carolina Panthers klasszis cornere évi 16 milliót szeretne. Ez két millióval több, mint amit Darrelle Revis keres.

 

Az Ole Miss  elkapója, Laquon Treadwell nem hivatalos 40 yardos ideje 4.65 és 4.63 volt a saját Pro Day-én. A gyenge idői miatt kicsúszhat a top 20-ból.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!