Connect with us

Hír

Több csapat is nagynevű játékosnak mondott búcsút

A csütörtöki nap igazán izgalmasra sikerült. A San Diego Chargers elküldte a liga  7. legjobban fizetett ILB-jét, a Houston Texans kivágta Arian Fostert, a Carolina Panthers pedig megvált Charles Johnsontól. A Texans nem állt meg ennyinél, de a Jacksonville Jaguars és a Baltimore Ravens is beszállt a buliba.

 

zane beadles

 

A Jaguars halott pénz nélkül elküldte a gyengén teljesítő guardját, Zane Beadlest és defensive endjét, Chris Clemonst. Előbbi után 5,5 millió dollár, utóbbi révén 4 millió dollár szabadult fel a fizetési sapkából. Egyikük sem teljesített jól, Beadles már a Manning féle 2013-as, amúgy elit denveri támadófalban sem volt jó, a 34 éves Clemons pedig mindössze 3 sacket szerzett tavaly. Jelenleg a Jaguars 80 millió dollárnyi költőpénznél jár, felkészülhet Alex Mack és Olivier Vernon, esetleg Bruce Irvin és Mario Williams?

 

A Baltimore elküldte az utóbbi három szezonban 48 meccsen pályára lépő veterán linebackert, Daryl Smith-t. A tavaly még remekül játszó 34 éves védő idén nem hozta a tőle elvárt szintet, bár ez szinte bármelyik Ravens játékosról elmondható. Elküldésével 2,6 millió dollár szabadult fel. Hasonlóan járt a defensive end Chris Canty is, aki további 2 millióval segíti Kelechi Osemele újraigazolását.

 

A Houston Texans Arian Foster után küldte Rahim Moore-t (S) és Garrett Grahamet (TE). Mindkét játékos csak 7 meccsen tudott pályára lépni és ez idő alatt nem sikerült rászolgálniuk  a bizalomra. Grahamen 3 milliót spórol a csapat, de Moore 2 milliója után bennmarad a sapkában további 2 millió dollár halott pénz. Neki talán megérte volna még egy esélyt adni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!