Connect with us

Hír

Nem lesz 3-4-es védelem Miamiben

Nincs azon semmi meglepő, ha egy edző a saját sémáját szeretné játszatni, legyen szó támadó- vagy védőoldalról. A probléma akkor van, amikor az edző vagy a koordinátor valami olyat szeretne játszatni, amihez abszolút nincs emberanyag. A Miami Dolphins új védőkoordinátora, Vance Jospeh nem akar ebbe a hibába esni:

 

Szinte egész karrierem során egy 3-4-es edző voltam. De amikor eljössz egy ilyen helyre és látod a védelem tagjait, akkor nem szabad mindent kidobni a kukába és kezdeni elölről. Ez túl sok időt venne igénybe. Számomra különben sincs ennek jelentősége, mindkét védelmi sémát tudom futtatni.

 

ndamukong-suh-nfl-buffalo-bills-miami-dolphins-590x900

 

A Chicago Bearsnél folyik jelenleg az egyik legdrasztikusabb 4-3-ból 3-4-re való átállás, ami már két éve tart. Mondjuk az a 4-3-as védelem a liga legaljához tartozott, tehát bármit csináltak volna, komoly fejlesztésre szorult volna az egység. A Dolphinsnak ugyanakkor erre papíron nem lenne szüksége, főleg úgy, hogy a következő évekre egy 20+ millió dollárt kereső Ndamukong Suh is ott van. Akivel voltak már korábban gondok.

 

Suh nem jelent meg idén a nem-kötelező edzéseken és tavaly is volt már olyan, hogy szembement a koordinátor utasításaival. Furán hangzik, hogy egy játékos nem azt csinálja, amit mondanak neki, de nem ez az első ilyen eset. Albert Haynesworth például mindenkivel összeveszett, amikor 4-3-ról át kellett állnia 3-4-re a Redskinsben, pedig irányítóhoz illő szerződést kapott ő is. A végeredmény minden idők talán legnagyobb FA-bustja lett.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!