Connect with us

Hír

Haloti Ngata végre jól érzi magát

A Detroit Lions tavaly egy negyedik és egy ötödik körös pickért cserébe megszerezte a Baltimore Ravenstől az ötszörös Pro Bowler és All Pro Haloti Ngatát. A 3-4-es nose tackle új pozícióba került Detroitban és a szezon első fele neki is annyira mellé ment, mint a csapatnak. De most már ott van mellette a család és magabiztosan várja a második detroiti évét.

 

Haloti ngata

 

Amikor Ngata a Lionshoz került, a legtöbb offseason programot kihagyta, hogy családjával lehessen. Júliusban jelent meg először az edzőtáborban és rögtön egy combhajlítóizom sérüléssel jelentkezett. Kihagyta az előszezon nagy részét, majd vádlisérülés miatt két alapszakasz meccset is. Ez idő alatt Marylandben volt a családjával, majd amikor visszatért, pár meccses bemelegítés után a csapat egyik legjobb védője lett a szezon második felére. Most, hogy se sérülések, se a család hiánya nem áll fent, Ngata egy remek 2016-os szezonra számít:

 

Ez most teljesen más. Itt vagyok az OTA-kon és a családom is itt van, tehát nem kell amiatt aggódnom, hogy hol fogunk maradni, utazni oda és vissza. Az egész offseason alatt itt voltam, ami remek

 

 

Ngata egyelőre az egyetlen biztos pontja a védőfal közepének. Rajta kívül Tytunn Walkernek és Caraun Rednek van kezdő tapasztalata, illetve ott van még Stefan Charles, Gabe Wright, valamint a második körös A’Shawn Robinson is.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!