Connect with us

Hír

Rövidhírek

Nemrég írtunk róla, hogy LeBron Jamest mekkora tehetségnek tartották már gimis korában a futballedzők, most pedig Rex Ryan jelentette ki, hogy szívesen látná a kosarast a csapatában, remek tight endet faragna belőle a Billsben.

 

Az NFL betiltotta a mez alatti kapucnis pulcsi viseletét, szóval többet nem fogjuk ezt látni James Jonestól, aki amúgy jelenleg csapat nélkül tengeti életét.

 

Először arról szóltak a hírek, hogy a Broncos egy 6 éves, $114,5 milliós szerződést kínált Von Millernek, röviddel ezután azonban kiderült, hogy ezt már vissza is volta a csapat és inkább azt szeretnék, hogy a franchise tag alatt játssza le a kiváló pass rusher a 2016-os szezont. Július 15-ig egyezhetnek meg a felek hosszú távú kontraktusról. UPDATE: a legújabb infó szerint Miller utasította vissza az ajánlatot.

 

Von Miller

 

Ian Rapoport szerint a Panthers centerének, Ryan Kalilnek a fizetése 2016-ban 13,25 millió dollár lesz az előzetes 7,75 millió helyett és 2017-ben csak 3,75 milliót.  Úgy néz ki, hogy sokkal rövidebb távon számolnak a 31 éves centerrel, mint elsőre gondoltuk.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!