Connect with us

Minden ami NFL

5 legjobb irányítószerződés

Nemrég megnéztük, melyek a liga legrosszabbul összerakott irányítószerződései, így nem maradhat el a legjobb öt kontraktus sem. Fontos, nem az egész szerződést értékeljük, hanem annak a hátralévő éveit és struktúráját.

 

5. Russell Wilson, Seattle Seahawks

 

Wilson a liga jelenlegi talán legértékesebb irányítója. Véleményem szerint a Seahawks sehol nem lenne az ő végtelenül higgadt, okos döntéshozatalai, kreativitása és vezetői képességei nélkül. A tavalyi szezon második felében MVP formában játszott, sőt egész évben zseniális volt (pedig támadófalat legfeljebb az ellenfélnél látott): 4024 passzolt yard, 34 TD és mindössze 8 interception,  68%-os passzpontosság 110-es QB rating, e mellé még 553 futott yard. Remek formában van, szerződése maradék négy évében pedig 20,6 millió dollárt fog keresni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!