Connect with us

Hír

Patriots-játékos az olimpián

Arról már beszámoltunk, hogy a korábbi Lions-futó, Jahvid Best kijutott az olimpiára 100 méteres síkfutásban, most pedig Nate Ebner, a Patriots safetyje mondhatja el magáról azt, hogy az első aktív NFL-játékos lett, aki kikerült valamelyik ötkarikás játékokra. Ráadásul abban a sportágban tette mindezt, amiben Jarred Hayne-nek, a 49ers korábbi játékosának nem sikerült, rögbiben.

 

Jan 16, 2016; Foxborough, MA, USA; New England Patriots head coach Bill Belichick talks to defensive back Nate Ebner (43) during the fourth quarter against the Kansas City Chiefs in the AFC Divisional round playoff game at Gillette Stadium. Mandatory Credit: Greg M. Cooper-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-245804 ORIG FILE ID: 20160116_pjc_sj7_187.JPG

 

Ebner bekerült az USA rögbi-válogatottjába, az egész holtszezonban erre készült és Bill Belichick is bízik benne, emellett pedig biztos abban, hogy játékosa formában lesz a szezonnyitóra. Ebnernek a rögbi az első számú szevedélye, középsuliban csak ezt a sportot űzte, ráadásul ő lett a legfiatalabb játékos 17 évesen, aki bekerült az amerikai válogatottba. Az Ohio State-en a rögbi mellett kipróbálta a focit is és annyira jó volt benne, hogy a hatodik körben ki is választotta a Patriots a 2012-es NFL Drafton.

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
michaeldudikoff
michaeldudikoff
2016-07-18 15:57

Akkor most kiderül, hogy a “védőfelszerelésben nem nagy truváj, a rögbisek sokkal keményebbek” fanclub tagjainak igazuk van-e (nincs).

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x