Connect with us

Hír

Sérülések, hosszabbítások, elküldések

NFL-News-430x244

 

Pörgős két napon vagyunk túl az NFL-ben, ezért most egy nagyobb cikkbe szedtük össze az eseményeket.

 

  • Rob Gronkowski ideje korán elhagyta a Patriots edzőpályáját. A bal lábát húzta a riportok szerint, ám nem kell aggódni a Pats szurkolóknak, nem komoly a sérülés, és már a héten visszatérhet edzeni.

 

  • És ha már Patriots, a conerback Malcolm Butler és a Chicago Bears elkapója, Alshon Jeffrey egymásnak esett a közös edzésükön egy 11 a 11 elleni játék során. Heves szájkarate előzte meg incidensüket, ami állítólag az egész edzés során jelen volt. Komoly károk természetesen egyik játékos arcszerkezetében sem keletkeztek.

 

  • A Denver Broncos már nem járt ennyire jól, ACL-szakadás miatt ugyanis egész szezonra elvesztette kezdő DE-jét, Vance Walkert. Malik Jackson távozásával megnyílhatott volna számára az út a kezdőbe, ráadásul a liga jelenlegi legjobb védelmében, ám erre egy évet várnia kell. Helyére a Texanstól szerződtetett Jared Crick, a Coltstól szerződtetett Billy Winn, esetleg az idei draft második körében választott Adam Gotsis kerülhet.

 

  • Három évvel hosszabbított a Tampa Bay Buccaneersszel a jelenlegi kezdő RT, Demar Dotson. 16,5 millió dollárral lehet gazdagabb, és most már négy éves szerződés köti a floridai franchise-hoz.

 

  • Folytatódik a Detroit Lions pechszériája, ezúttal nem a tight end, hanem a linebacker poszton. A korábbi második körös játékos, Jon Bostic lábát ugyanis műteni kell, amitől határozatlan időre kénytelen csak a TV-ből nézni a Lions meccseit, jelentette be ma reggel Jim Caldwell.

 

  • A Buffalo Bills elbocsátotta az elkapó Leonard Hankersont.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!