Connect with us

Játékos Portré

Marshawn Lynch, a szörnyeteg

Marshawn Lynch a legtöbbek szemében egy morcos, szűkszavú, nemtörődöm focista, aki imádja a Skittlest és szeret szó szerint átfutni embereken. Ahogyan az általában lenni szokott, a rideg külső csak egy álca, egy fal a külvilág felé és Beast Mode sokkal több ennél.

 

mashawn-lynch-talks-media-baldwin

 

Ha egy játékot kellene megmutatni Marshawn Lynch karrierjéből, akkor az kétség kívül a BeastQuake néven elhíresült futás lenne, amit a címvédő New Orleans Saints ellen művelt le élete első rájátszás-mérkőzésén 2011 januárjában és ami közben a stadion környékén valós szeizmikus tevékenységet mértek, tehát kvázi földrengést generált ezzel a futásával. Ez a játék jellemzi leginkább stílusát, a focihoz való hozzáállását. Ha átgyalogolsz valaki arcán, azt nem fogja bírni újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra… és újra. Azonban ez a play nem csak a hozzáállását mutatja, hanem saját elmondása szerint is szimbolizálja az egész életét.

 

 

A handoff és az első lépések

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!