Connect with us

Prémium cikkek

Mindenki nyert Mathieu szerződésével

Mint tudjuk, Tyrann Mathieu 5 évvel meghosszabbította a szerződését és a liga legjobban fizetett safetyje, vagy hetedik legjobban fizetett cornere lett, attól függ, honnan nézzük. Ráadásul meglepően gyorsan napvilágra kerültek a szerződés részletei és azon túl, hogy a játékos megkapta, amit akart, még a csapat is elég jól járt.

 

Elöljáróban annyit, hogy az eredeti szerződése szerint 2016-ban 1,5 milliót kellett volna kapni alapfizetésként, és további 170 ezer dollárt bónuszokkal. Azért jelöltem a bónuszokat zölddel, mert azokat a játékos már vélhetően megkapna, így nem játszana szerepet a konkrét szerződésben, mindössze a fizetési sapkában látszanak meg. Tehát Mathieu 2016-ban lemondott nagyjából fél millió dollárról hatvanmillióért cserébe: nem rossz üzlet. A szerződés pedig így néz ki:

 

Névtelen

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!