Connect with us

Hír

Óriásit bukhat Lane Johnson

10 mérkőzésre szóló eltiltást kapott az Eagles falembere, Lane Johnson, mert tiltott szert találtak a szervezetében – ismét. Ezzel nem csak a csapat, de a játékos is hatalmasat bukhat.

 

lj

 

Johnson januárban kapott új szerződést a philadelphiai franchise-tól, ami 35.5 millió dollár garantált összeget tartalmazott. Egybehangzó hírek szerint ezt az összeget teljes egészében el is bukhatja ezzel az eltiltással, már ha érvénybe kerül, Johnson ugyanis fellebbezett az ítélet ellen.

 

Továbbá ha marad az ítélet, akkor 10 meccses eltiltással kezdi a szezont, valamint visszaesőnek fog számítani, hiszen 2014-ben már kapott eltiltást hasonló okok miatt. Ez annyit takar, hogyha legközelebb is vét a tiltott szerek használata (PED) szabály ellen, minimum 24 hónapos eltiltást is kiróhat rá az NFL, ami alighanem profi karrierje végét jelentné.

 

Természetesen a másik nagy vesztese a dolgoknak a Philadelphia Eagles, aki a legjobb falemberét vesztheti el kevesebb, mint egy hónappal a szezon kezdete előtt. Johnson pótlására egyébként két opciója van az Eaglesnek, Dennis Kelly, vagy az idén draftolt Halapoulivaati Vaitai.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!