Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney pusztításra készen

A korábbi 1/1-es játékos elmondása szerint felépült az őt korábban sújtó sérülésekből, és immáron teljes erőbedobással készül a mérkőzésekre.

 

HOUSTON, TX - AUGUST 22: Jadeveon Clowney #90 and J.J. Watt #99 of the Houston Texans of the Houston Texans wait on the sidelines in the first half of their game against the Denver Broncos at NRG Stadium on August 22, 2015 in Houston, Texas. (Photo by Scott Halleran/Getty Images)

 

Clowney pályafutása nem indult valami fényesen, alig-alig tudott huzamosabb ideig egészséges maradni, így az idei szezon előtt már hallani lehetett a ‘Bust’ szavakat az ő megítélésében. Most harmadik szezonját kezdi, és úgy tűnik, ezúttal alaposan rácáfol az őt kritizáló hangokra. Idén eddig csak egy sacket jegyzett, viszont azt a pusztítást viszi véghez az ellenfél támadófalában, amit már a draftolása idején elvártak tőle.

 

Az eddigi kiváló produktumáról nem csak ő tehet, hanem Romeo Crennel védőkoordinátor is. A Texans 3-4-es rendszerébe OLB-ként vették számításba, már amikor ugye játszani tudott, idén azonban újítottak a posztján kicsit. Hogy még több kötetlenséget biztosítsanak a kiváló fizikumú szörnyeteg játékában, immáron DE poszton használják őt a legtöbbször, amivel Bill O’Brianék maradéktalanul elégedettek, na meg maga Clowney is.

 

 

A következő meccsén minden figyelem rá szegülhet, hiszen prime time-ban, a TNF keretein belül csaphat össze csapata a New England Patriotsszal. A matchup neki kedvez, a Patriots támadófala nem a legjobb egységek között van a ligában, ráadásul a túloldalon bizonyos J.J. Watt riogatja az ellenfeleket, és ki tudja, hogy a Pats jelenlegi kezdője, az újonc Brissett hogy bírja azt a nyomást amit Clowney-éktól fog kapni. A Texans impozáns kezdésen van túl, és a Patriots sérüléshullámát meglovagolva ennél nagyobb esélyük nem lehet egy Gillette Stadionbeli győzelemre mint a mostani, persze ehhez Bill Belichicknek is lesz 1-2 szava.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!