Connect with us

Hír

Pete Carroll: vigyázunk Rawlsra

Marshawn Lynch visszavonulása után rengeteg találgatás volt arról, ki örökli meg a Beast Mode által hagyott futóposztot. Kihívóból nem akad hiány, a keretszűkítés után még tisztább képet kaptunk. Immáron 4 jelölt maradt, akik közül mindenki számíthat carrykre.

 

Rawls Cikk

 

Jelenleg Christine Michael van nevezve az első számú futónak, az előszezonban sok lehetőséget kapott, amivel élni is tudott. A rosteren van még két újonc, CJ Prosise, aki főleg 3rd-down back lehet, illetve inkább passzjátékoknál játszhat fontosabb szerepet mint futásoknál, valamint Alex Collins is, aki megfelelő tartalék és kiváló pótlás lesz, ha netán valaki megsérül előle. Plusz Thomas Rawls, aki tavaly jobb teljesítményt hozott mint Marshawn Lynch, ám egy bokatörés véget vetett a szezonjának, és csak most sikerült kilábalnia belőle. Pete Carroll ennek megfelelően óvatosan fog bánni a tavaly draftolatlan újoncként berobbant játékossal.

 

“Egyre jobb állapotban van, fokozatosan fogja megkapni a terhelést.” – mondta Rawlsról az ESPN-nek, majd folytatta. “Fontos, hogy vigyázzunk rá, nem szabad agyonfuttatni egyből amint pályára lép. Viszont bármit megcsinál amit kérünk tőle, ennek köszönhetően kiválóan teljesített az edzéseken. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a tavalyi formájában kapjuk őt vissza.”

 

Kétségtelen, hogy ilyen futókvartettel lehet is pihentetni bárkit, és megosztani a snapeket a játékosok között. Az biztos, hogy olyan klasszikus RB1 nem lesz már Seattle-ben mint Lynch, ám ez közel sem biztos, hogy rossz.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!