Connect with us

Hír

Fizikailag már nem megy nekem ez a szint

Darrelle Revis idén nem hogy bomlasztja, egyenesen TNT-fel robbantja szét saját kőkemény munkával felállított szobrát, de mindennek megvannak az okai. Az idén pocsékul teljesítő corner hiába volt évekig meghatározó CB-je a ligának, az idő felett ő sem uralkodik.

 

revis

 

„A testem már nem bírja a strapát. Hosszú éve nyomom a legmagasabb szinten a játékot, sok elképesztő dolgot tettem már a ligában, ezért defensive backként úgy kritizálnak, mintha irányító lennék, mintha rajtam múlna egy meccs megnyerése, pedig csak egy corner vagyok. Tudod, mikor ennyi évig játszol a világ legjobb elkapói ellen, akikkel fizikailag is fel kell venned a versenyt, a tested nagyon hamar elhasználódik. Nem vagyok már fiatal, ezek után pedig próbáljam meg fogni azokat a suhancokat, akik 200 yardokat szereznek meccsenként, és jóval fiatalabbak nálam, majd jó munkát kívánnak, ez így már túl nehéz és túl sok nekem.”

 

Bár érthető Revis rossz formája, egy 2016-ban 17 millió dollárt zsebre rakó CB nem igazán értem miért akad fent azon, hogy elvárják tőle, hogy a legjobb elkapókat is semlegesítse. 2020-ig szerződése van a Jetsszel, azonban a szerződésben foglaltak szerint jövőre 6 millió dollárt halott pénzért elküldhető, amivel így is ~9 millió dollárt spórolna az amúgy is pénz szűkében lévő Jets, 2018-ban pedig tök ingyen vághatnák ki a keretből. Mindenki tudta, hogy miért tért vissza a Jetszhez, immár gyűrűvel az ujján, de a neve miatt nem fogja az örökkévalóságig megkapni a nagy pénzt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!