Connect with us

Hír

Ray Lewis szerint Flacco nem elég szenvedélyes

Meglepő kritikát fogalmazott meg Ray Lewis egykori klubtársáról, báró Joe Flaccóról. A korábbi klasszis linebackert a Ravens irányítójának teljesítményéről faggatták, az inkonzisztens játékot pedig azzal indokolta Lewis, hogy Flacco nem elég szenvedélyes abban amit csinál.

 

ray-lewis-joe-flacco_pg_600

 

„Tehetséges? Kétség sem férhet hozzá. Szenvedélyes abban amit csinál? Sose láttam erre utaló jelet. Számtalanszor hallottam már azokat az érveléseket, miszerint ő volt a legjobb csapattársam karrierem során, és hogy micsoda vezéralkata a csapatnak. Meg sem tudom számolni, annyiszor mondták már nekem. Ezzel nem feltétlen értek egyet, ő egyszerűen nem az a típusú srác, nem olyan mint amilyen én voltam például. Nem beszél sokat, ami a természetéből adódóan butaság kritizálni, de ez a sport és az ő posztja gyakran megkövetelné ezt, mert a játékára is hatással lehet. – mondta az ESPN műsorában.

 

Az érintett egy 2013-as nyilatkozatában említést tett arról, hogy imádta Ray Lewis, de a híres szónoklatainak 90%-át nem is értette igazából. Flacco jelenleg a 29. a Passer Rating listán a ligában, és az interceptionök száma is megszaladt nála idén, így valahol érthető a kritika, de egyelőre így is vezetik a csoportjukat, de a Cowboys ellen nehéz lesz megtartani azt.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!