Connect with us

Hír

November legjobbjai

Nem csak a hét legjobbjait szavazták meg nemrég, hanem a hónap ászait is. Meglepő nevekkel találkozhatunk.

 

Az AFC legjobb támadója Marcus Mariota lett. Mariota már zsinórban nyolcadik meccse oszt ki legalább 2 TD-passzt. Erre mindössze egyetlen egy másik irányító volt képes karrierje első két szezonjában: Dan Marino (10). Persze ha csak az utóbbi négy meccsét nézzük, akkor is ott a szeren: 11 TD, 2 INT, háromszor is 100+-as passer rating, a Packers ellen pedig 149-es. Az más kérdés, hogy ezzel a teljesítménnyel is csak 2-2-t sikerült összehoznia.

 

A hónap védőjátéka Khalil Mack lett, aki három meccsen 4 sacket, egy fumble-t és egy pick sixet jegyzett. Ebből egyet-egyet az utolsó meccsén, vélhetőleg ez dobta meg ennyire a statisztikáit. Én személy szerint inkább Joey Bosát tettem volna ide, összességében ő játszott talán a legjobban a mezőnyben, még ha ezt a statisztikái nem is mutatják.

 

Az AFC legjobb speciális egység-játékosával sem értek egyet. Pontosabban de, hisz Cairo Santos tényleg remekül játszott, az utóbbi hónapban nem hagyott ki rúgást, két meccsen is volt 4-4 mezőnygólja, amivel meg nyerte a meccset a Chiefsnek. Viszont Justin Tucker 50 yardos bombáiról sem szabadna megfeledkezni, aki szintén hibátlan, ráadásul nem csak novemberben, de egész évben.

 

640cousins121515

 

Az NFC legjobb támadója Kirk Cousins lett. Ez így végül is rendben van, hisz három meccsen játszott, ezeken 262, 375, 449 yard, 8 TD interception nélkül, minimum 110-es passer rating. Viszont Dak Prescottnak (aki a hónap újonc támadója lett), négy meccsen is 108+-os passer ratingje volt (háromszor 120+), 10 total TD eladott labda nélkül. Ez sem rossz.

 

Az NFC novemberi legjobb védője Landon Collins lett, amiben semmi meglepő nincs, neki egy év végi legjobb védőnek járó díj is kijárna. Négy meccsen 30 tackle, egy sack, öt leütött passz és három interception. Elit.

 

A legjobb speciális egység játékos pedig Matt Prater lett, szintén megérdemelten. Bár volt egy kihagyott extra pontja, tulajdonképpen két Vikings elleni győzelmet köszönhet neki a csapat. Ahogy a hónapban, úgy egész évben nem hibázott még az utolsó két percben.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!