Connect with us

Hír

Big Ben: Nem tudom, lesz-e következő szezon

 

A Patriots elleni vereség után arról faggatták Ben Roethlisbergert, hogy meddig fog még játszani. A várható “sokáig” válasz helyett azonban mást mondott:

 

Ezt az offseasont arra fogom használni, hogy mérlegeljem a dolgokat és megfontoljak minden lehetőséget még a következő szezon előtt, már ha egyáltalán lesz következő szezon. Ott a család, az egészség és az ehhez hasonló dolgok. Az én koromban, a karrieremnek ennek a pontján pedig okos dolog ezt minden évben mérlegelni“.

 

FILE - This Dec. 20, 2015 file photo shows Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger (7) walking on the sidelines during the first half of an NFL football game against the Denver Broncos in Pittsburgh. The Steelers will face the Baltimore Ravens on Sunday, Dec. 27, 2015. (AP Photo/Fred Vuich, file)

 

Mike Tomlin is reagált erre a nyilatkozatra, szerinte illik ezt komolyan venni. Tehát ne lepődjünk meg, ha Big Ben esetleg visszavonul, bár maga Tomlin nagyon bízik benne, hogy visszatér 2017-re is. Egyébként Big Ben visszavonulása eléggé problémás lenne pénzügyileg.

 

2015-ben kötött négy éves 87,4 milliós hosszabbítást, amiből 34 millió dollár teljesen garantált volt. 18,6 millió dollárnyi aláírási bónusz van még hátra a szerződéséből, ennyi halott pénz maradna utána. Ráadásul ez olyan pénzösszeg, amit a Steelersnek jogában állna visszakövetelni, szóval ez a visszavonulás nagyon csúnya is lehet, ennyi pénzt még jövőbeli Hall of Famer klasszisoknak sem adnak csak úgy ingyen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!