Connect with us

Hír

Pryor taget kaphat, Lewis büntiben volt

 

Egyes pletykák szerint franchise taget tehet Terrelle Pryorra a Browns. Ahhoz képest, hogy tavaly még irányító volt, most a Browns legjobb elkapója jelenleg, ezzel a taggel pedig közel 4-szer annyi pénzt kereshetne, mint 6 éves profi pályafutása alatt összesen.

 

Mint tudjuk, a Pro Bowlba idén visszahozzák a Skills Showdown műsort, vagyis atlétikai-ügyességi versenyszámokban mérkőznek meg könnyed hangulatban, tét nélkül a Pro Bowlerek. A kidobósversenyre (!) pedig össze is állították a csapatokat:

 

AFC: Von Miller (DEN), Chris Harris (DEN), T.Y. Hilton (IND), Alex Smith (KC), Geno Atkins (CIN), Joe Thomas (CLE)

NFC: Ezekiel Elliot (DAL), Dak Prescott (DAL), Odell Beckham Jr. (NYG), Patrick Peterson (ARI), Thomas Davis (CAR), Gerald McCoy (TB)

 

Dion Lewis a Houston elleni 15 labdaérintéséből 2 fumble-t is összehozott, amiből az egyiket elvesztették, így a Steelers elleni mérkőzésre úgy készültek, hogy Belichick parancsára még az edzésszünetben is labdával kellett sétálgatnia, a csapattársainak pedig kötelező volt megpróbálni kiütni a kezéből azt.

 

16143700_10154046411031431_1951546980055790144_o

 

Eddig nem sok sikere volt a statisztikailag legjobb védelmek ellen a legjobb támadósoroknak a Super Bowlokban, ötből csak egyszer nyertek.

 

kép

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!