About the author

23 Comments

 1. 1

  atis123Juve

  Hát a támadó koordinátoroknál szerintem döntetlenre illett volna kihozni.

 2. 2

  Matyika29

  A futókohoz annyit, hogy Blount kiesése tényleg fájna, de Lewist nagyon jól helyettesítette White. Így ha megsérülne, az nem jelentene nagy gondot.
  Amúgy adom a pontozást… talán a támadó koordinátoroknál nem tudnék dönteni. Azt állítani, hogy nem JMD érdeme a Pats sokszínű és változatos offense, az elég dúúúrva!

 3. 3

  Nyílméregbéka

  Kicsit az az érzésem, hogy a támadókoordinátoroknál az volt a szempont, hogy a végére egyenlőre jöjjön ki. JMD szerintem jobb támadókoordinátor, ezt mutatja a szatisztika is, az utóbbi évekbeli alapszakasz mérlegei, hogy milyen játékosállomány állt rendelkezésére stb.

 4. 4

  katonadani

  nem veszem számításba az alapszakaszmérlegeket, mert az nem a támadókoordinátoron múlik. A támadósémák kreativitása, játékhívások, ez fontosak számomra egy OC-ben. Jelenleg pedig Shanahant tartom a legjobbnak ebben, ezt többször hangoztattam már, így egyáltalán nem az volt a szempont, hogy döntetlen legyen a vége :)

 5. 5

  atis123Juve

  Azért azt még nem láttuk, hogy mit kezd egy sérüléshullámmal. Nem kéne felülni egy egyszezonos csodának. Attól hogy most épp megy nekik nem biztos hogy jobb mint JMD. Ezt elég szubjektívnek érzem.

 6. 6

  katonadani

  elég jó munkát végzett ő már washingtonban és clevelandben is :)

 7. 7

  Rpi

  Miért, Shanahan-nak milyen játékosállomány áll rendelkezésére? Sanu miatt mindenki kiröhögte a Falconst, hogy hogy kib*asztak magukkal, kidobták a pénzt az ablakon, Gabrielt kivágta a Browns, Toilolo az idei szezonig csak blokkolásra volt jó, TeCo tavaly több fumble-t hozott össze, mint elkapást, Hardy csak a tavalyi szezon végén került az aktív keretbe, mert addig tanulta a playbook-ot, azelőtt nem is látott ilyet, Aldrick Robinsont pedig kivágta a Redskins. Tamme volt a szezon előtt az egyetlen biztos pont a TE poszton, ő is gyorsan kiesett. A legtöbben negatív szezont vártak a Falconstól, én optimista vagyok, 9-7-et, esetleg 8-8-at, ki is röhögtek mindenhol. A Pats-t meg mindenki PO-ba várta. Hagyjatok már fel az ilyen hülye mesékkel.

 8. 8

  Csoki

  hihetelen a pats drukkerek fellázadása……
  a szurkolók miatt gyülölöm meg lassan a patset, peddig egy szimpatikus csapat lenne….

 9. 9

  pritek

  Érdekes dolog ez. Papíron szerintem jobb a Falcons támadósora jelenleg, még akkor is ha szentségtörés ilyet állítani. Julio egészen egyszerűen olyan extra klasszis, hogy ő csuklóból hoz olyan meccseket, amit más elkapók minden trükköt, minden fifikát egybevéve tudnak hozni. A konferenciadöntők tökéletes példái voltak ennek. Amíg ő a pályán van, az olyan plusszt ad a többieknek, ami elvitathatatlan. Ha duplázzák, valaki robbanékony tuti egyedül marad, márpedig a Falconsnál van ilyen elég. Ha nem duplázzák, szét fogja cincálni a védelmet. Ha a pályán van…onnantól kezdve viszont, hogy esetleg kiesik, szerintem a Falconsnak vége. Gabriel és Sanu is meggyőződésem, hogy Julioból élnek, ami nem baj amíg ő van. Freeman még elevickél valahogy, de az kevés már. Persze semmi nem mutat arra, hogy ne tudná végig játszani a meccset és az is lehet, hogy minden idők legjobb WR teljesítményét fogja hozni egy SB-on, de a baljós árnyak megvannak. Bradynek és BB-nek nem kell Julio, ők összeraknak egy Hogant. Vagy anyámat, vagy akárkit. Számtalan példát láttunk már rá. Ez, valamint az, ami miatt a Pats a való életben jobb támadó oldalon szerintem – legalábbis hosszútávon – mint a Falcons, hogy Matty Ice egy choke-er! Brady pedig egy győztes. Ryan szemmel láthatóan elment Csernushoz az idei szezon előtt, egy karakter építő terápiára, de szerintem ez még kevés lesz. Az embernek doktori címe van már abból, hogy kell elbukni és most is meg fog remegni a keze. A többiek ettől elbizonytalanodnak és oda az egész.

 10. 10

  gcsaba

  Én nem látok itt lázadást, ezért még ne gyűlöld meg őket, pláne, ha még szimpatikus is a csapat…

 11. 11

  renningan

  Brady Bill O’ Briennel is ugyanolyan extra klasszis volt. Meg gondolom én bárkivel az lenne.

  Shanahan nélkül a Falcons viszont inkább közepes lenne, mint elit.

 12. 12

  wolandrule

  Ez ritka korrekt komment, gratulálok! Én is hasonlóan gondolom, a podcast alá írtam is, hogy Ryan azért nem volt egy PO hős eddig a szezonig, most nagyszerűen játszott, viszont hazai pályán és két megtört D ellen. Szerintem is megremeg.
  Ami miatt viszont bizakodhatsz, az Gronk hiánya. Ami nálatok Julio, az nálunk Gronk. A fontos játékoknál őt, vagy Edelmant keresi Brady, láthattuk a Seahawks elleni SB-n is, meg számtalanszor. Amennyiben Edelmant leveszitek, akkor baj lesz, hacsak nem Hogan, vagy Mitchell élete meccsét játssza, de erre kevés az esély.
  A védelmetek ha hozza, amit az utóbbi cirka 10 fordulóban, Ryan hoz egy erős közepest, és nem tojja össze magát, akkor bőven van esélyetek, még ha a rutin a Patriots mellett is szól.

 13. 13

  Matyika29

  Azért a Falcons sem volt kutyaütő az utobbi években. Inkább Ryan mentális fejlődése a nagy ugrás…kíváncsi leszek, mit hoz ki Shanahan a 49ersből.
  Nyilván, ha az egyik legjobb irányító van nálad, nehéz szarnak lenni. O’briennel is jó volt a Pats, de szerintem azóta igazán pöpec JMD, mióta visszatért. Sokoldalúbb lett az ofense…van fútójáték, passzjáték, trükkös játékok, minden. Ha Jimmyvel játszottuk végig a szezont, akkor is valahol itt tartanánk. Szerintem ez azért dúúúrva! :)

 14. 14

  pritek

  Másik piros madar, sorry :) A legtöbb amiben bizakodhatok, hogy Larry nem hagyja abba és idén Londonban élőben is meg tudom nézni a valaha volt kedvenc sportolómat. Meg persze egy jó draft és FA :P

 15. 15

  Csoki

  Nem feltétlen erre a posztra értem csak.
  Amit fb-n is lemüvelnek számomra minősithetetlen néha..
  Amúgy meg a cikkhez visszatérve az idei évet kéne figyelni szerintem ki milyen formában van és az aalpján a falcons jobb támadó oldalon sztem.

 16. 16

  gcsaba

  Elkényeztetett egy banda vagyunk, az már biztos. Ennek ellenére a pats.hu-s fórum az egyik legnormálisabb, amivel dolgom volt eddig.

 17. 17

  wolandrule

  Áááááá, vak vagyok, bocs :D
  Mondjuk szezon előtt titeket vártalak a SB-ba. Szerintem simán peches év volt, jövőre lehet hasítani, egy szezon még biztos van az öregben.

 18. 18

  Arnold Patsenegger

  Azért néha ott is elszabadul egy két síró ember, és kóbor elégedetlenkedő :) de aki kicsit is tisztában van a Pats fanok lelkivilágával és elvárásaival az fel sem veszi az ilyeneket :) :D :D

  Csokinak tanácsolom,hogy soha ne a szurkolók alapján itélj meg egy csapatot… mert a kettő az nagyon nem egy :) :D

 19. 19

  Nyílméregbéka

  A liga legjobb elkapójára, két ligaelit futóra, a liga top3-as centerre, és a támadófalra utaltam mint játékosállomány, míg a Patsnél Bradyn kívűl senki sincs a top5-ben a posztján (Gronk ugye sérült volt szinte végig). Belichick által összekukázott emberekből hozta ezt ki JMD, ezért tartom őt jobbnak, de ez csak az én véleményem ugye…

 20. 20

  Rpi

  Egyedül a center az új a többiek tavaly is itt voltak azok közül, akiket felsoroltál, még sem jutottak még csak PO-ba se. Azok az emberek jelentették a különbséget, akiket felsoroltam. De ne hagyd, hogy összezavarjalak a tényekkel.

 21. 21

  combat

  Én a Pats.hu-n pont amiatt vagyok tök inaktív, mert tényleg elviselhetetlen néha ami ott megy. 5 perc alatt képes egy Pats szurkoló örömmámorból mindenkit elküldök a picsába és szar a világ hangulatba váltani… :D
  Az én társaságomban egyedüli Pats fun vagyok de látva a többiek (Saints, Steelers, Broncos, Dolphins, Raiders…) kitartását és morálját néha tényleg úgy érzem irreális elvárásai vannak egy Pats szurkolónak. Ha Bennett vagy Hogan örömét nézem az AFC győzelem után tök hihetetlen, hogy én meg úgy fogom fel, hogy jó ez csak a következő lépcső volt, gyakorlatilag alap elvárás…
  Egyébként meg a Pats drukker egy hihetetlen ambivalens lény. Egymás közt néha szidnak mindent és mindenkit a saját csapatuk tájékán, de kifele összezárnak. Olyan tipikus, “hé ezt csak mi mondhatjuk magunkra” figurák! :D

 22. 22

  combat

  Nálam meg kb egyenlő a két koordinátor ( jó a Pats drukkerségem miatt nyilván nem, de ha objektíven nézem). Azért JMD esetén ne hagyd ki az első 4 meccset se! Azért ott látszott, hogy miből mit tud kihozni!

 23. 23

  Rpi

  Nem is mondtam, hogy JMD nem ért a munkájához, hanem az tavar, hogy mindenki avval jön, hogy Shanahannak sokkal könnyebb, mert jobb az alapnyag..ami egyáltalán nem igaz. Amúgy Shanny ténykedése alatt volt RGIII is sztár és Schaub is rendes irányítónak tűnt a Texansban..

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team