Connect with us

Hír

Még egy senki, aki naggyá válhat New Englandben

 

Bill Belichick és stábja mindig is jó volt abban, hogy összeszedje azokat a tehetségeket, akik másnak nem kellenek. Chris Hogan nem kellett a Billsnek, a második körös Kyle Van Noyt elcserélte a Lions egy hetedikért. A hatodik körös Elandor Roberts, bár Patriots draftolta, egy bizonyos Jamie Collins helyét vette át már a csere előtt. Aztán ott van a 2015-ben második körös Eric Rowe, aki nem kellett az Eaglesnek és egy 4. körös kondíciós pickért adták oda. Super Bowlt fog játszani a Patriots kvázi kezdő cornereként, az Eagles GM Howie Roseman pedig megmagyarázza, hogy miért is van ez így.

 

rowe

 

Roseman szerint azért cserélték el Rowe-t a Patriots-cal, mert nem akartak vele hosszabbítani. A probléma ezzel csak az, hogy mivel Rowe második körös volt 2015-ben, legközelebb csak a jövő év után lehetett volna vele egyáltalán leülni, hogy hosszabbításról tárgyaljanak. Tehát ez egy elég fura magyarázat. Az már védhetőbb, hogy a csere idején Rowe állítólag az 5. számú corner volt Nolan Carroll, Leodis McKelvin, Ron Brooks és Jalen Mills mögött.

 

Az már a sors iróniája, hogy bár Rowe csak csak kilenc meccsen játszott, így is alig maradt el snapszámban McKelvin és Mills mögött, ráadásul jobban is játszott, mint bármelyik Eagles corner. Az Eagles most draftolhat/igazolhat megint cornert, mert az a védelem leggyengébb pontja, míg a Patriots szert tett egy kezdőre, aki két év alatt összesen két millió dollárt fog keresni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!