Connect with us

Hír

Tom Brady nem becsül le senkit

 

A Patriots a 2016-os szezon harmadik hetében könnyedén lelépte a Texanst, ráadásul azon a mérkőzésen a csapat harmadik irányítója, Jacoby Brissett vezette a támadósort. Joggal becsüli le mindenki a Texans, még a fogadóirodák is, kirívóan magas -15,5-os spreadet állapítottak meg a Patriots javára.

 

tom

 

Egy ember azonban nem nézi le őket, ő az ellenfél kezdőirányítója Tom Brady. „Nincs semmi könnyű a támadósorunk számára ezen a mérkőzésen, oda kell tennünk magunkat és játszani a saját játékunkat” -nyilatkozta, majd hozzátette még azt is, hogy elég jó edzéshéten vannak túl és jó formában várják a mérkőzést. Az kétségtelen, hogy a Texans defense a játék minden elemében csúcsformában játszik, de azt is nehéz elképzelni, hogy az NFL egyik legjobb támadósorát könnyen megállítanák.

 

Azonban ahogy Brady is hozzátette: „Nem gondolom, hogy bármit biztosra lehetne venni.” Az NFL-ben bármi megtörténhet és ha Osweilerék életük napját fogják ki támadóoldalon és hiba nélkül elhozzák a mérkőzést, akkor egy szoros játék szemtanúi lehetünk.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!