Connect with us

Hír

A Saints AJ Kleinnel erősítette meg a linebacker posztot

 

Korábban írtuk, hogy AJ Klein egy amolyan titkos adu lehet a linebackers poszton. A védő a Panthers 2013-as draft ötödik körös pickje. aki egész eddigi karrierjét rotációs játékosként töltötte, a három első körös Luke Kuechly, Thomas Davis és Shaq Thompson mögött. Nem sok szerephez jutott így, de amikor mégis pályára került, akkor elég jól játszott, különösen futás ellen volt jó, így nem meglepő, hogy kezdő pozíció után nézett a Panthers cserepadja helyett. Azt azonban mi sem hittük, hogy ekkora pénzt fog rögtön kapni.

 

 

A Saints négy évre 24 millió dollárért igazolta le a négy év alatt 23 kezdő meccsel rendelkezdő védőt. Ebből 9 millió garantált, az évi átlag 6 milliója pedig a 14. legnagyobb ILB fizetés a ligában. Azonban Klein szerződésének negyedik éve, ami 9 millió dollár alapfizetést tartalmaz, automatikusan meg fog szűnni, vagyis ez igazából egy három éves, 15 millió dolláros szerződés. Sőt, akár már 2018 után elküldhetik négy milliót spórolva rajta, ha nem válna be, tehát elég jól bebiztosította magát a Saints.

 

Az mondjuk érdekes, hogy miért kapott a játékos 9 milliót az utolsó évre, amikor azt úgy sem kapja meg, miért nem csak 1 milliót.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!