Connect with us

Hír

Amikor a Rams jól csinál valamit

 

A Los Angeles Rams úgy döntött, hogy nem engedi ki a piacra Dominique Easleyt. Ehhez nem kellett mást tenniük, minthogy kihasználják azt, hogy Easley még csak három éve van a ligában, tehát korlátozott jogú szabadügynöknek számít. Így hát tettek rá egy eredeti kört érő RFA tendert, ami történetesen 1,8 millióba fájt, és ha esetleg valaki elcsaklizná Easleyt, egy első kört kellene érte fizetni.

 

easley

 

Easley a 2014-es draft első körében került a Patriotshoz, ahol két évig játszott, mielőtt kivágták. Nem valami gyakori, hogy egy első körös játékost két év után menesztenek, de a Rams nagyon jól járt vele. Nem elég, hogy szereztek egy amúgy jó és tehetséges védőfalembert, de a körülmények miatt elképesztően olcsón meg is tarthatják. Ugyanis nem kell a csapatnak első körös tendert tenni 3,9 millióért a játékosra, hanem elég egy eredeti köröst tenniük, hisz az úgy is első kört ér.

 

Nagyon ritkán van ilyen, általában 6., 7. vagy draftolatlan újoncok kapnak ilyen tendert. Most megkapta Easley is, aki ezek után kizár, hogy bárkitől ajánlatot kapjon, ráadásul két millióval kevesebbért fog játszani, mint amennyiért hasonló esetben játszana.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!