Connect with us

Hír

Békés mezcsere a Bucsnál

 

Az elkapó DeSean Jackson nemrég igazolt a Bucshoz, ahol éves átlagban több mint 11 millió dollárt fog keresni. Igen ám, csakhogy az eddig megszokott 11-s mezszáma már foglalt, a elkapó Adam Humphries birtokolja. Ilyesmi gyakran előfordul a csapatot váltó játékosoknál, amit kisebb pénzmozgásokkal szoktak megoldani.

 

 

Humphries a Twitteren jelezte, hogy megegyezett Jacksonnal a mezcseréről és annak az áráról. A részleteket nem hozta nyilvánosságra, viszont az összeget jótékony célokra fogják felajánlani.

 

Nem mindig megy amúgy ilyen zökkenőmentesen a dolog. Amikor például a futó Clinton Portis 2004-ben a Redskinshez került egy csere során, akkor 40 ezer dollárt ajánlott fel Ofeanyi Ohalete-nek, a csapat akkori safetyjének, hogy adja neki a 26-os mezszámát. Az üzlet meg is köttetett, Portis pedig első körben 20 ezer dollárt fizetett a csapattársának. Azonban Ohalete-t kivágta a Redskins a szezon előtt, Portis pedig úgy gondolta, hogy nem fizeti ki a maradék tartozását. A safety ezért beperelte és végül további 18 ezer dollárt kapott a futótól.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!