Connect with us

Hír

Cook szerint lehet olyan jó első évében, mint Elliott

 

Dalvin Cook, az idei év egyik legígéretesebb futója, a legtöbb szakértő szerint az első körben fog kimenni. Mi több, az sem kizárt, hogy top10-15 körül már bemondják a nevét. Erre minden esélye meg is van és úgy tűnik ezt ő is tudja.

 

201612302019731590831-p2.vresize.1200.630.high.0

 

„Úgy érzem, ha a megfelelő rendszerbe tesznek, akkor hasonló dolgokra lehetek képes, mint Zeke.” –nyilatkozta cseppet sem szerényen magáról. Szó se róla, Cook igen tehetséges és a classból ő a leginkább sokoldalú futó (a balhés Mixon mellett), mert a futás mellett a passzjátékban, mint elkapó és mint blokkoló is hatékony szerepet tud vállalni. Ettől még az Elliott által futott 1631 yard újoncként nem könnyű cél, ahogy a 15 szerzett TD és a közel elit játék sem.

 

Zeke mutatta az utat nekünk, kiváló munkát végzett elkapásokban és Prescott megvédésében is, egy kiváló támadófal mögött futott és mutatta az utat számunkra.” Mindenesetre nem lesz könnyű bejárni ezt a kijelölt utat sem, de ha valaki, akkor Cook képes lehet rá. Először azért még várjuk meg a draftot, koránt sem biztos, hogy ő lesz az első futó, akinek ki mondják a nevét. Ellentétben a saját véleményével: „Én vagyok a legjobb. Ami a különbség köztem és a többiek között, hogy én tudok mindent, ami kell a profi szinten. Fenn tudok maradni mind a három downra.”

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!