Connect with us

Hír

Bowles: Wilkerson jobb lesz 2017-ben

 

Azért valljuk be, a tavalyinál nem lesz nehéz jobban játszania… Ugyanakkor Bowles mester töretlenül állítja, hogy pártfogoltja visszatér arra a szintre, ahová eddigi pályafutása során – jogosan – tartozott, azaz az elitbe.

 

 

Remélem teljesen egészséges lesz a startra, mert ha igen, akkor ugyanazt a vadállatot kapom vissza, aki draftolása óta elpusztít mindenkit aki az útjába áll. Tavaly nem nagyon jött ki neki jól a lépés, sokszor kellett sérülten is játszani, amiken a szabadnapok enyhíteni tudtak, de a problémát nem szüntették meg teljesen. Ugyanakkor az ő hozzáállása dicsérendő, hiszen ahelyett, hogy a pihenéssel magára hagyta volna a srácokat, összeszorított fogakkal is a vezérük volt a pályán, ez is az ő nagyságai közé tartozik. Remélem idén visszatérhet régi önmagához. – zárta az ESPN-nek adott interjúját a Jets főedzője.

 

Wilkersonnak elég mostoha helyzete volt az utóbbi három évben. A nyakára kapta Leonard Williamst, aki ráadásul még nála is jobban teljesített, mindezt az újonc szerződésének lejártának közeledtével. Aztán jött a franchise tag, és sok-sok pletyka az elcseréléséről, de végül megállapodtak egy hosszú távú szerződésben. Az ünneplésre azonban nincs túl sok oka, hiszen amíg tavalyelőtt a rájátszás is csak pár percen múlt, tavaly ami összeomolhatott, az összeomlott, plusz Wilkersont még fegyelmi okok miatt jegelni is kellett, a szerződése pedig lehetővé teszi, hogy ha továbbra sem teljesít megfelelően, akkor komolyabb veszteség nélkül szimplán kivágják. Most úgy tűnik egy teljes rebuildre készülnek New Jersey-ben, aminek Wilkerson is az alapköve lehet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!