Connect with us

Hír

Légközlekedési mérnökként diplomáztam, a playbookot is meg tudom tanulni

 

Josh Dobbs, a Tennessee Volunteers korábbi irányítója most készül a draftra és valószínűleg ő a legokosabb a QB-k közt, de talán az egész classban. Ezt pedig nem fél az NFL csapatok tudtára adni. Dobbs állítólag kissé viccesnek találta, hogy a Scouting Combine során a csapatok megkérdezték tőle, hogy meg tudja-e tanulni egy NFL playbookot. Dobbs nem véletlenül magabiztos, ugyanis légközlekedési mérnökként végzett az egyetemen.

 

 

“Végzősként asztronautikát, hajtóműtudományt és aerodinamikát is tanultam, mindet ugyanazon a napon. Mindezt foci szezon közben, mikor egy SEC csapatot vezettem. Szerintem meg tudok birkózni vele.”

 

Dobbs egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol a valaha volt egyik legokosabb irányítóval, Peyton Manninggel, aki szintén a Tennessee egyetemre járt és jó tanácsokkal látta el a fiatal QB-t.

 

“A karrierje során sokszor sms-eztem Peytonnal és ő mindig válaszolt. Tudom, hogy ez ritka dolog és megtanultam előnyömre váltani ezt a kapcsolatot. Viszont nem adhatom ki túl sok titkát, hiszen akkor nem is lenne ilyen kapcsolatom vele.”

 

 

 

Dobbs ettől függetlenül nem tartozik a legjobb irányítók közé a classban, legjobb esetben is a hetedik a prospectek közt, a draft harmadik napján fog elkelni minden valószínűség szerint.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!