Connect with us

Hír

Linebackert igazolt a 49ers

Továbbra is folytatódik a kisebb nevek összegyűjtése John Lynch irányítása alatt. Ezúttal is egy radar alatti játékos került a 49ers keretében, név szerint Jayson DiManche.

 

 

DiManche egy igazi vándormadár, ami talán a képességeire is erős kritika. Draftolatlanként került a ligába 2013-ban a Bengalshoz, akik kétszer is kivágták, majd a Chiefs, a Browns, ismét a Bengals, majd a Lions következett, de sehol sem tudott maradandót alkotni. Helyzetét az sem könnyíti meg, hogy elég sérülékeny játékos, a 49ersnél mégis megkínálták egy 1 éves szerződéssel, a nyári tréningeken majd eldőlhet, hogy megéri-e az 53-as keretet.

 

Jelen állás szerint lehet esélye, ugyanis igen foghíjas ebben a szekcióban a csapat, a két kezdő NaVorro Bowmanen és Marcus Smith-en kívül csupa ismeretlen játékos alkotja a linebacker merítést. Egyelőre szép lassan kezdik meg a csapat felépítését, a FA piac során sem érkezett a posztja elitjébe tartozó húzónév, de nem is ebben a holtszezonban kell rájátszásesélyes csapatot összehozni Kaliforniában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!