Connect with us

Hír

A Cardinals ráér még QB-t draftolni

Mindenki tisztában van Arizonában azzal, hogy lassan kell egy új irányítót hozni a csapathoz, hiszen Carson Palmer már benne van a korban. Idén azonban beelőzték őket a drafton, hiszen a Chiefs és a Texans is felmozgott irányítóért, így a Cardinalsnak csak egy DeShone Kizer maradt. Steve Keim, a csapat general managere úgy vélekedik a draftról, hogy semmit nem kell elsietni, és ez igaz az irányítókérdésre is.

 

 

„Amióta general managerként dolgozom, egy elvet mindig és mindenkor ragaszkodtam a draftok során: sosem szabad erőltetni egy picket. Nyilvánvalóan lassan muszáj lesz egy új irányítót a csapatba hozni, de akkor sem szeretném elsietni ezt, ha egy QB-központú ligában játszunk, mert az erőltetésből csak baj lesz. Ha az ösztöneim és a játékosfigyelőink úgy vannak vele, hogy nem érdemes a “maradékból” választani, hogy aztán ha nem jön be, akkor 3-4 évig csak szenvedés legyen a dolgokból csak azért, mert muszáj volt irányítót választani.” – mondta egy rádióadásban Keim.

 

A Cardinalsnál olyannyira nem elégedettek a 3 nagyobb néven kívüli irányítóval, hogy egy darabot sem választottak ki idén, de még lehet az előttük kiválasztott irányítókkal is aggályaik támadtak, ha nem mozogtak fel értük biztos ami biztos alapon. A szurkolók biztosak lehetnek abban, hogy nem marad irányító nélkül a csapat a Palmer utáni évekre sem, de lehet nem a drafton keresnek rá megoldást, ha számukra nincs megfelelő jelölt a jövő évi felhozatalban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!