Connect with us

Hír

A légierő útján halad tovább a Colts

Az Indianapolis Colts új GM-je, Chris Ballard a jól sikerült draft után a csapat szakmai stábjába is hozott egy új arcot, nem is akárkit.

A draftot követően Ballard jó pár embertől megvált a játékosmegfigyelői osztályról, köztük a futball tevékenységekért felelős alelnöktől, Jimmy Raye III-től is, ezzel újraszervezve az egész szervezet felépítését. Így jutunk el oda, hogy a Colts leszerződtette Brian Deckert a játékosok karakterének elemzőjeként.

 

 

Deckerről azt érdemes tudni, hogy korábban az Amerikai Különleges Légierő alezredeseként Irakban vezetett küldetéseket és az alapján alkotta meg a saját elemzőrendszerét, ahogyan a légierő kiválasztja a saját jelöltjeit. Rendszere mentális folyamatokon keresztül mutatja ki, hogy az adott játékosban mennyire van meg a vezérszellem, illetve milyen személyiségi problémák merülhetnek fel vele kapcsolatban.

Decker már korábban dolgozott az NFL-ben a Cleveland Browns alkalmazottjaként 2014 és 2016 között, azonban az új rezsim érkezését követően nem volt maradása a csapatnál. Most az új rezsim azonban nem az állása végét, hanem kezdetét jelenti, ezúttal már Indianapolisban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!