Connect with us

Hír

Beszólt korábbi csapattársának Richardson

Tavaly még ugyanazért a csapatért küzdöttek, idén a város még mindig stimmel, azonban a mezek színe megváltozott. Hogy ezért vagy sem, de Sheldon Richardson úgy gondolta, hogy kiteregeti a szennyest, és elmondta, hogy szerinte miért lett jobb az öltözői hangulat a Jetsben, és a mára a Giantset erősítő Brandon Marshall nevére tett utalást.

 

 

15 indokom van arra, miért lett jobb az öltöző légköre az offseason során.

 

Így hangzott Richardson kommentje, a 15-ös szám pedig nem ennyi különböző okot takar, hanem egy bizonyos valakit, aki ebben a mezszámban játszott – Brandon Marshallt. A két játékosnak már volt korábban összetűzése a Jetsben, többször is a “drámakirálynő” és “az öltöző rákfenéje” jelzővel illette a rutinos elkapó viselkedését, és úgy tűnik nem felejtette el azokat a dolgokat. Ugyan én innen Budapestről nem tudom, hogy Marshall mennyire bomlasztotta az öltözőt, de Richardsonról is jöttek olyan hírek, hogy nem éppen a kiváló csapatmoráljáról híres.

 

Marshall is olvasta a hírt, de nem különösebben akarta kommentálni Richardson hatalmas odamondását.

 

A tavalyi egy rendkívül nehéz év volt számunkra, sokkal inkább lelkileg mint fizikailag. Óriási csalódásként élte meg az egész csapat, hogy a sikeres 2015-ös szezont egy ilyen pocsék idény követte, emiatt nagyon sokan frusztráltak, ami valahol érthető. Most azonban ezt mindenkinek el kell felejtenie, és gőzerővel készülni az új szezonra. Sheldonnak is és nekem is csak a most következő idény lebeg a szemünk előtt, ahol mindketten javíthatunk a tavalyi megítélésünkön, csak ő a Jetsben, én pedig egy új csapatban, a Giantsben. Emiatt olyan lelkes vagyok, mint az újonc szezonomban, nagyon várom már a lehetőséget, hogy pályára lépjek, és mindent meg fogok tenni, hogy bajnokként távozhassak.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!