Connect with us

Hír

Cantonban lehet a 2020-as NFL Draft?

A Hall of Fame azon ügyködik, hogy a 2020-as NFL Draftot Cantonba, Ohioba hozzák. Nincs könnyű dolguk, ugyanis 22 másik város is pályázik a következő évek játékosbörzéinek megrendezésére.

 

 

Cantonban nagy építkezések folynak, hiszen a Tom Benson Hall of Fame Stadium felújítása a nyáron befejeződik és most rakták le az alapkövét a Hall of Fame Village-nek, ami egy 600 millió dolláros projekt, ami az alapja lehet a drafthoz hasonló nagy rendezvények lebonyolításának. A kitűzött céldátumok alapján Canton a 2020-as NFL Draftot pályázhatná meg reálisan.

 

Az NFL továbbra is szeretné mozgatni a draftot városról városra, a chicagói esemény is nagy siker volt, de a philadelphiai még jobb hangulatot hozott. Az is felmerült opcióként, hogy több helyszínen rendeznének egy adott draftot, Canton is talán esélyesebb lehet egy ilyenre, például Cleveland városával. A Sport Illsutrated információi szerint 23 város is pályázna a 2018-as draftra és az azt követőkre is, lehetett hallani például Jacksonville, Green Bay, Indianapolis és Frisco (Texas) városáról is, utóbbi ugyebár Jerry Jones birodalma, a Cowboys főhadiszállása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!