Connect with us

Hír

Eddie Royal is kereshet magának új csapatot

Eddie Royal 2008-ban berobbant a ligába a Denver Broncos elkapójaként, 980 yardot és 5 TD-t szerezve. Azóta azonban nem igazán találja a helyét. Újonc évét a Chargersben tudta leginkább megközelíteni, különösen az ott eltöltött utolsó évében 2014-ben, amikor 62 elkapásból 778 yardot és 7 TD-t szorgoskodott össze.

 

 

Abban az évben lejárt Royal szerződése, a friss teljesítménye pedig meggyőzte a Chicago Bearst, hogy adjon neki egy három éves szerződést 10 millió dolláros garantált tartalommal. Az elképzelés nem volt rossz, Royal jó szezont futott és Chicagóban összeállhatott volna újra Jay Cutlerrel, akinek az oldalán azt a parádés újonc szezonját futotta.

Azonban az élet nem a Bears vezetőségét igazolta. Az eddig a csapatnál töltött két év alatt a 32 alapszakasz meccsből 14-en nem tudott pályára lépni különböző sérülések miatt és amikor a pályán volt, akkor sem váltotta meg a világot. Két szezon alatt mindössze 70 elkapást tudott bemutatni 607 yardért és 3 TD-t.

A 31 éves játékos 2017-ben 5 millió dollárt kereshetett volna, azonban garantált összeget nem tartalmazott a szerződés erre az időszakra vonatkozó része, plusz a piacról is a WR posztot mélyítették Markus Wheatonnal és Kendall Wrighttal, így abszolút létszámfelettivé vált és a kivágásának sem volt túl sok anyagi vonzata.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!