Connect with us

Hír

“Máig nem értem, hogyan draftolhatták Johnny Manzielt”

Joe Banner, a Browns egykori ügyvezető igazgatója fogalmazta meg a fentieket, mondván nem is volt tervbe véve Manziel ledraftolása, mégis a Brownsban kötött ki – a többit meg már ismerjük. Igazi pikantéria volt az az első kör a Browns történelmében, hiszen két pickjük is volt a top 25-ben, és azóta egyiküknek sincs csapata – 3 év alatt ez azért nagy teljesítmény.

 

 

Banner 2012 és 2014 között volt ügyvezető igazgató Clevelandben, tehát azért a draftért nem ő a felelős. Ugyanakkor ő még javában készülgetett a stábjával a draftra, és Manzielről szó sem volt náluk.

 

„Amikor még alkalmazott voltam, természetesen készültünk a jövő évi draftra is, és bátran állíthatom, Manziel nem hogy az első körben, de a boardunkra sem volt felírva. Tudtunk arról, hogy milyen pályán kívüli gondok voltak vele, és azt sem tartottuk biztosnak, hogy hozzá tud-e szokni egy profi támadósorhoz, ezért eszünk ágában sem volt őt a csapathoz hozni. Az új stáb azonban másképp látta a dolgokat, és röpke 60 nap alatt egyenesen az első körben húzták ki, meg is lett a jutalma. Azóta sem értem, hogyan történhetett ez.” – mondta banner egy rádióadásban.

 

Jim Haslam, a Browns tulajdonosa lobbizott Manziel draftolása mellett, akit állítólag egy hajléktalan győzött meg arról, hogy a Brownsnak Manzielt kell kiválasztania. Azt hiszem ezért tanítják meg a szülők még a gyerekek kiskorában azt, hogy ne álljanak szóba idegenekkel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!