Connect with us

Hír

McKinnon és Treadwell is a kezdőkkel edz

Nagyon korai még a szeptemberi szezonkezdetre gondolni, de a csapatok már az OTA-edzések során elkezdik próbálgatni, milyen opcióik lesznek, mire kezdetét veszi az éles küzdelem. Ennek fényében Jerick McKinnon és Laquon Treadwell is a first team offense-ben kapott szerepet. Tekintve, hogy KcKinnon van legrégebb óta – a futók közül – a Vikings rosterén, ez nem meglepő, az viszont sokkal inkább, hogy Treadwell is megkapta a lehetőséget.

 

https://twitter.com/PirateLifeFF/status/867476898426871810

 

A Minnesota 2016-os első körös választottja az újonc szezonjában csupán egy elkapást jegyzett, mellyel óriási csalódást keltett a csapatban és a szurkolókban egyaránt. Egy évnyi rutinja már van, már ami a playbook elsajátítását illeti, így már egy magabiztosabb, jobb tudású receiver léphet pályára, amikor a lilák három elkapós felállásokat alkalmaznak. Bármennyire is sokat lépett elő a fiatal WR, azt azért elkönyvelhetjük, hogy ha a szezonkezdetre sikerül megszilárdítania a helyét a depth charton, Diggs és Thielen mindenképp előtte lesz.

Ami pedig Jet McKinnont illeti, kőkeményen kell dolgoznia ebben az offseasonben, mert jött Latavius Murray és az elképesztően tehetséges Dalvin Cook is, akiket nehéz lesz maga mögé szorítania a rangsorban. Könnyen megeshet, hogy a szezon derekán már az újonc lesz a lead back, Murray a második és az irányítóból lett futó pedig a harmadik számú running back.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!