Connect with us

Hír

Már nincs semmi esély Sherman távozására

A Seattle Seahawks sztárját, Richard Shermant kivehetjük a cserékkel kapcsolatos hírekből. A cornerback egy időben gyakran felmerült, mint cserecélpont, főleg azután, hogy a New England Patriots is bejelentkezett a négyszeres Pro Bowler játékosért.

 

 

A Seahawks GM-je, John Schneider azonban április 20-án elmondta, hogy nem valószínű, hogy elpasszolják Shermant, Pete Carroll pedig csütörtökön szintén elmondta, hogy jelenleg a cornerback távozására semmi esély.

„Az emberek mindig felhívhatnak, emiatt rengeteg beszélgetés is zajlik, de nem gondolom, hogy változnának a dolgok. Nem hiszem, hogy bárki is olyan ajánlatot tenne nekünk, amit úgy érzünk, hogy nem szabadna visszautasítanunk főleg azután, hogy már az idei draftnak is vége lett. Persze nem lehet semmit biztosra kijelenteni, mivel az esély mindig megvan egy cserére. Viszont erre jelenleg nagyjából 0%. A csapatok nem akarják odaadni az értékeiket ráadásul a sok olyan cserepletyka között is nehéz eligazodni, amelyek tapasztalt játékosokat érintenek. Valljuk be, ez nem is történik meg gyakran.”

Carroll hozzátette, hogy minden rosteren levő játékosuk mozdítható a megfelelő ellenérték fejében. Ezek alapján pedig egyértelmű, hogy a Shermanért küldött ajánlatok egyelőre nem lépték át a Seahawks ingerküszöbét.

„Mindenki elérhető azok számára, akik szeretnének cserélni az adott játékosért. Mi nem szeretnénk megválni senkitől, szeretnénk megtartani a játékosainkat, viszont mindent megteszünk azért, hogy csapatunk a legjobb legyen. Mindenkit meghallgatunk és aztán mérlegelünk. A folyamat egyértelmű, erről pedig minden irányba nyíltan kommunikálunk és nincs egyáltalán ellenségeskedés senki részéről.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!