Connect with us

Hír

Vollmer visszavonul

Sebastian Vollmer nem tér vissza az NFL-be. A New England Patriots egykori tackle-je a SiriusXM rádióban mondta el, hogy nagyon élvezi a futball utáni életet és egyáltalán nem tervezi a visszatérést. Jelenleg televíziós karrierbe szeretne kezdeni és rendkívül büszke arra, hogy amióta a Patriots kivágta és eldöntötte, hogy abbahagyja a játékot, már 75 fontot (34 kg) leadott.

 

 

Vollmer idén nyáron tölti be 33. életévét és 2009 és 2016 között volt a Patriots alkalmazásában. 2015-ben egy csípősérülés miatt hanyatlásnak indult a teljesítménye, de a szezon nagy részében még bevethető volt, azonban a 2016-os szezont már végig IR-en töltötte. A csapat pedig úgy döntött, hogy elsősorban a játékos egészségügyi állapota miatt (illetve, hogy Marcus Cannon személyében megtalálták az új jobb oldali tackle-t) nem ül le egy esetleges szerződéshosszabbításról tárgyalni Vollmerrel és habár a következő szezonra még érvényes szerződése lett volna, márciusban a kivágás sorsára jutott.

Karrierje legnagyobb sikere egyértelműen a 2014-es Super Bowl győzelem, melynek aktív résztvevője volt, de a 2016-os bajnoki címért járó gyűrűt is meg fogja kapni. Vollmer tehát bajnokként és milliomosként hagyja ott a ligát 7 aktív (összesen 8) évnyi szolgálat után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!