Connect with us

Hír

Von Miller a valaha volt legjobb akar lenni

Von Millernek sosem kellett keresnie a motivációt, mikor a pályára lépett. Minden egyes alkalommal úgy futott ki a gyepre, hogy egy cél lebegett a szeme előtt: ő akar lenni a GOAT (Greatest of All Time), a valaha volt legjobb játékos. Ez az idők során nem változott meg, Miller sosem akart ennél kevesebbet, melynek most igyekezett még nagyobb hangot adni:

 

Én akarok lenni a legjobb játékos az NFL-ben. Minden alkalommal ez lebeg előttem, amikor kimegyek a pályára. A játékos és az ember, aki vagyok idővel igazolni fogja magát. Ha mondjuk 17 év múlva visszavonulok, akkor visszanézhetünk és megvizsgálhatjuk, mit tettem le az asztalra. Kérdés sem férhet hozzá, hogy a legjobb akarok lenni, a valaha volt legjobb, mint az az ember felettem (utalva John Elway-re – a szerk.). Egy olyan szintre akarom eljuttatni a testemet, melyet korábban még nem tapasztalt. Nem garantálhatom, hogy ez az erőfeszítés feltételek nélkül meg fog mutatkozni a pályán is, de én ebben hiszek, a kőkemény munkában.

 

 

Nem kis elvárásokat állít magával szemben Miller, hiszen ha csak Elway-t vesszük alapul, akkor egy Hall of Famer, kétszeres bajnok irányítóhoz hasonlítjuk, és ekkor még szóba sem kerültek a Montana vagy a Brady kaliberű legendák. Sőt, ha védővonalon maradunk akkor is bőven vannak olyan játékosok, akiket nehéz lesz majd lehagyni, gondoljunk csak Reggie White-ra, Deacon Jonesra vagy éppen Lawrence Taylorra. Az viszont biztos, hogy Miller nem halad rossz úton a valaha volt egyik legjobb védővé válás útján, hiszen még csak 6 szezont töltött a ligában, de már nyert egy gyűrűt, MVP lett a Super Bowlban, ötször választották Pro Bowlba és háromszor lett All-Pro.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!