Connect with us

Hír

Dezt kapta mentorának a Cowboys újonca

Dez Bryant nem titkolt szándéka volt az offseason során, hogy újra visszahordóként is szerepelhessen a csapatban, ám ez nem fog megtörténni. Viszont a Cowboys újonc elkapójának, Ryan Switzernek összejöhet ez a “megtiszteltetés”, vélhetőleg ez is közrejátszott abban, hogy a ‘boyz klasszis receiverét kapta mentorának az edzőtábor alkalmával. Switzer odáig volt a boldogságtól emiatt.

 

 

Dez olyan, mintha a bátyám lenne, aki segít nekem a bajban, illetve megtanít mindenre. Imád focizni, ez már az első találkozásunkkor látszott rajta. Nagyon megtisztelő érzés, hogy egy ilyen kiváló játékos próbál felkészíteni engem a profi karrieremre, egy olyan legenda, akiben minden egyes play-ben látod a tüzet és a győzni akarást, aki a szívét-lelkét felrakja a pályára. Én is olyan szenvedéllyel akarok játszani mint ő.

 

Noha a felépítésük szinte teljesen különböző, ebből adódóan a posztjuk is az lehet. Amíg Dez a széleken jelenthet gondot, addig Switzernek Cole Beasley lehet a fő riválisa a slot elkapó pozícióra. A 22 éves újoncot a 4. körben választotta ki Jerry Jones, akinek még hosszú út vezet a Cowboys kezdőjében, de egy ilyen tanárral talán hamarabb összejöhet mint amire számítana.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!