Connect with us

Hír

Hackenberg három edzés alatt kétszer találta el a riportereket

A Jetsnél nagyon szeretnék, hogy a tavalyi második körös irányítójuk, Christian Hackenberg meg tudja szerezni a kezdő posztot és valamikor kezdő QB váljon belőle. Ahogy azt jósolni lehetett tavaly a draft előtt, erre nem sok esély van, Hackenbergnek pedig nem nagyon megy a passzolgatás a Jets OTA-k alatt.

 

A gif csak illusztráció

 

Hackenberg folyamatosan elhibázza célpontjait, rosszul időzíti a passzait, így pedig rengetegszer dobja a labdát a védők kezei közé, de kétszer annyira túldobta elkapóit, hogy a riporterek közé repült a labdája. Az NJ.com újságírója, Connor Hughes így írt a helyszínről:

 

Amikor Hackenberg pontatlan, akkor nagyon pontatlan. Csak két interceptiont dobott az edzésen, de majdnem összehozott még hatot. És nem arról beszélek, amikor egy elkapó elcsúszik, hanem amikor egy védő egyszerűen elejti a labdát. Máskor a célpontja teljesen üresen volt és Hackenberg messze eldobta a feje felett vagy pattintásból dobta oda. Ez egyszerűen nem történhet meg. Három olyan edzésen, ahová be volt engedve a média, Hackenberg kétszer találta el a riportereket. 

 

Hughes azért azt is megjegyezte, hogy volt pár impresszív passza is az erős karú irányítónak. De ha nem tud konzisztensen pontosan passzolni, akkor sosem lesz belőle kezdő irányító az NFL-ben. Ahogy mi egyébként jósoltuk a tavalyi draft előtt. Nemrég összeszedtem a Hackenbergre vonatkozó kommentjeim az oldalról, de a Triple Coverage podcastünkben is megemlékeztem, megemlékeztünk róla, hogy egyszerűen sosem lehet belőle kezdő irányító és a draft hülyéje lesz, aki a 6-7. kör előtt elviszi. És ne felejtsük el, hogy abban az évben választotta ki a második körben a Buccaneers Roberto Aguayót.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!