Connect with us

Hír

Edelman hosszabbított, de még mindig nevetségesen keveset keres

A Patriots és Julian Edelman tegnap késő este megállapodott egy szerződéshosszabbításban, aminek már a részletei is megvannak (nagyrészt). Két évvel toldották meg a jövőre lejáró kontraktusát, plusz $11 milliót kereshet, amiből $7 millió garantált.  Egyes források szerint ebbe a $7 millióba belefoglalták a jövő évi $3 milliós nem garantált fizetését is, mások szerint viszont abból csak $1 milliót.

 

 

Még néhány részlet a szerződésből: Edelman $5 milliós aláírási bónuszt kapott és $4 millió elérhető ösztönzőt. Ha minden igaz, akkor három év alatt $15,5 milliót kereshet majd az elkapó, összehasonlításként Tavon Austin csak idén keres $15 milliót.

 

Julian Edelman 2013 és 2016 között 356 elkapást tud felmutatni, csak Antonio Brown (481), Demaryius Thomas (398), Julio Jones (364) és Larry Fitzgerald (361) tud többet. Ennek ellenére a Patriots klasszisa nevetségesen alul van fizetve, hiszen ha végigjátssza ezt a szerződését, akkor 11 éves New England-i pályafutása alatt mindössze $32 milliót fog keresni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!