Connect with us

Hír

Hol köthet ki Eric Decker?

A jó elkapók mindig kelendőek, Jeremy Maclin például most kötött a Ravensszel egy két éves, 11 millió dolláros szerződést, amiből 6 milliót egyből kézhez is kap. Valami ilyesmi lehet Eric Decker, a Jetstől nemrég kivágott elkapó értéke is és kapásból tudunk négy csapatot, ahol elférne.

 

 

Az első ilyen a Cleveland Browns, ahol nem nagyon sikerült Terrelle Pryort pótolni, így most a Corey Coleman-Kenny Britt duó számít kezdőnek. Előbbi első körös, utóbbi pedig soha nem volt jobb közepesnél, így nyilván nem lenne rossz egy Decker szintű játékos.

 

Adja magát a Buffalo Bills is, ahol Sammy Watkins mondhatni bust lett, mögötte pedig a második körös újonc Zay Jonesban van a legnagyobb potenciál. Hasonló helyzetben van a Tennessee Titans is, ahol Rishard Matthews mellett tulajdonképpen csak újoncok kezdhetnek, Mariotánan tökéletes lenne egy Decker szintű TD-gyáros. Utolsó opciónak pedig ott van a Maclint is kivágó Kansas City Chiefs, ahol Tyreek Hill az egyetlen, aki egyáltalán említésre méltó, de ő is inkább ST játékos.

 

Ha Maclint vesszük alapul, akkor Deckerre a legtöbb pénze a Browns lenne 60 millió dollárral, de a Titans is jól áll a maga 46 milliójával. A Chiefs és a Bills 11-12 millióval rendelkezik, tehát nekik is beleférne, bár ott már azért később centezni kellene a dolgokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!