Connect with us

Hír

Jaylon Smith: Végre önmagam lehettem!

Véget értek a minicampek a csapatok számára, innentől július végéig tényleg csak a pöcsvakarás és a láblógatásé lesz a főszerep a ligában. Viszont akadtak olyan játékosok akik ebben a rövid felkészülési időszakban szedhették össze magukat egy sérülés után. Ilyen volt Jaylon Smith is, akiért nagyon sokan érdeklődtök különböző cikkeink alatt, hát most maga az érintett válaszol a sokszor ismételt kérdésetekre: Mi van Jaylon Smith-szel?

 

 

Végre önmagam lehettem az edzéseken, az a linebacker, aki a súlyos térdsérülése előtt volt. Végre az a Jaylon Smith volt a pályán, akitől félniük kell az ellenfeleknek!

 

Bár Smith nagyon örül, hogy végre együtt edzhet új csapatával, egyelőre még nincs 100%-os állapotban. A térdében olyan idegsérülést szenvedett, ami nagyon lassan gyógyul, ez pedig még megnehezíti számára az irány-és sebességváltásokat, az edzéseken emiatt egy speciális térdvédőt is viselt. A jó hír viszont az, hogy már a különböző drilleken részt vett, és ha minden ebben a mederben halad tovább, akkor semmi akadálya nem lesz, hogy pályára lépjen a Giants elleni hazai idénynyitón. A Cowboysnál mindenesetre el vannak ámulva Smith képességeitől, akik már dörzsölik a tenyerüket, hogy megtalálták hosszú évekre a védelem szupersztárját. Úgy legyen!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!